BOLLEBOOS onderwijs en coaching begeleidt kinderen op een leerzame en warme manier. Kinderen worden echt gezien en op een brede manier geholpen. Kinderen doen succeservaringen op en groeien. Dit alles gebeurt middels gedegen remedial teaching, spel en beweging. Kinderen voelen zich vertrouwd en geholpen, waardoor ze weer verder kunnen.

Remedial teaching en bijles ingezet voor onze zoon Max in groep 8. Had een achterstand voor rekenen ten opzichte van zijn taal opgelopen op zijn vorige school. Door de inzet van Miranda is het inzicht op veel onderdelen gekomen en heeft Max een beter gevoel over zijn rekencapaciteiten. Miranda is vol overgave om huiswerk en tools mee te geven die het inzicht vergroten en het allerbelangrijkste was, dat Max met veel plezier naar haar toeging.

Esther, moeder van Max (groep 8)

Wat een mooie ervaringen voor mijn dochter om zo op te doen en over zichzelf te weten te komen. Ik vind dat ze de training Ik Leer Leren bij jou dubbel en dwars verdient – om zo jong al bezig te zijn met het ontdekken van je talenten en waar je soms wat meer moeite voor moet doen. Als zij er voor gaat, dan lukt het ook.

Ik spreek zeker ook namens haar als ik je hierbij hartelijk bedank voor jouw aandacht en toewijding om haar te ondersteunen bij het leren te leren.  Wij gunnen haar een mooie, plezierige en leerzame Havo-tijd toe – de uitdagingen onderweg horen erbij en we zijn vol vertrouwen dat zij deze op haar manier zal gaan slechten. Heel veel dank voor jouw bijdrage daar bij!

J, Vader van Havo 2 leerlinge

Samen met mijn zoontje van 3 jaar heb ik in 2018 deelgenomen aan een aantal Peutersafari’s. Miranda maakt er elke week een gezellig feestje van in het bos. We hebben enorm genoten en kijken nu alweer uit naar de nieuwe serie in het voorjaar!

Marjan, moeder van Merijn (3)