Speel mee met Peutersafari!

Samen met je peuter op avontuur het bos in en spelenderwijs van alles ontdekken wat er leeft en groeit. Dat klinkt toch heerlijk? Een kind, dat plezier beleeft in de natuur, is vrij en gelukkig. Het heeft nauwelijks speelgoed nodig en is tevreden met een boomtak of een ontmoeting met een slak.

Wil je ook met je peuter de natuur ontdekken?  Buiten de leukste spelletjes spelen, andere ouders en peuters ontmoeten, samen op avontuur , ontdekken en onderzoeken? Kom dan naar de peuter- en ouderochtenden van  Peutersafari in het voor- en najaar. Een ochtend Peutersafari duurt 90 minuten.

Data Peutersafari

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe data bekend. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn wanneer er nieuwe Peutersafari’s worden gepland.

Aanmelden en tarieven

Aanmelden kan door een mailtje met je gegevens te sturen naar miranda@bolleboosonderwijsencoaching.nl of je aan te melden via het aanmeldformulier. Reservering is definitief na betaling.

Peutersafari wordt op diverse vrijdagochtenden aangeboden van 9.30 tot 11 uur. Deelname aan een bijeenkomst kost €8,50 per kind plus volwassene.

Deelname gaat door bij minimaal 5 peuters, maximaal 10 peuters. Per peuter moet er  1 verzorger mee.

Meenemen

Ook bij regen gaat Peutersafari door! Doe kleren aan die lekker zitten en vies of nat mogen worden. Trek dichte schoenen of laarsjes aan. Er wordt aan het einde van de ochtend gezorgd voor een gezond tussendoortje en drinken.

Locatie

We verzamelen ons bij de parkeerplaats van Boswachterij Leersum op de Scherpenzeelseweg in Leersum.

Natuuractiviteit op locatie

Ben je een kinderdagopvang, camping of vakantiepark en wil je ook een natuuractiviteit voor peuters aanbieden bij jou op locatie?  Neem dan contact op via het contactformulier op de website, via miranda@bolleboosonderwijsencoaching.nl  of 06-30 53 90 28. We kunnen dan samen kijken naar een aanbod op maat. Peutersafari wordt in Leersum en Amerongen gerealiseerd door de samenwerking tussen BOLLEBOOS onderwijs en coaching en Staatsbosbeheer.

Algemene voorwaarden BOLLEBOOS onderwijs en coaching – Peutersafari