Visie en denkwijze

Leren is leuk! Maar soms moet de lol wel weer teruggevonden worden. Bij BOLLEBOOS zoeken we de bolleboos in ieder kind. Ieder kind heeft namelijk talenten. En die talenten zetten we  in om het leren weer leuk te maken en verbeteren we daarmee de schoolprestaties tot het beste kunnen van jouw kind.

Bij BOLLEBOOS geloven we in een positieve benadering. We geven veel positieve feedback en complimenten en we maken gebruik van divers beloningsmateriaal. Zo krijgt ieder kind bij afsluiting van zijn behandeling een BOLLEBOOS diploma en werken we met beloningskaarten.

Natuur heeft een centrale plek in mijn onderwijsmethodiek. Natuur geeft rust, natuur doet wat, met iedereen. Mijn praktijk aan huis ligt naast het bos. Wanneer nodig bij een kind, zullen we voorafgaand aan de les even een stuk wandelen of rennen door het bos. Even het hoofd leegmaken, zorgen dat de concentratieboog weer gespannen staat en het kind zich kan toeleggen op het denkwerk.

Wie ben ik?

Samen met mijn man Marco en mijn zoon Bram ben ik in de zomer van 2016 van Zoetermeer naar Amerongen verhuisd. De tien jaar ervoor heb ik na afronding van de Pabo gewerkt als onderwijsconsulent voor chronisch zieke leerlingen, remedial teacher en dyslexiespecialist bij het Haags Centrum voor Onderwijsadvies. In 2012 heb ik mijn Master SEN diploma behaald met als specialisatie dyslexie en leesproblemen.

Buiten mijn werk om besteed ik veel tijd aan mijn gezin en sporten. Het liefst ben ik de hele dag buiten bezig, weer of geen weer. Ik vind het ontzettend leuk en ook belangrijk om kinderen wegwijs te maken in de wonderen der natuur.